tisdag 16 september 2008

Ankleverterrin med körvelsallad, balsamicokokta plommon, pumpakärnor och gojibär i äppelgelé

Anklever
Ankleverterrin
Vitt bröd, av lantbrödstyp som steks frasigt i smör.

Balsamicokokta plommon och pumpakärnor
Balsamico
Socker
Plommon
Pumpakärnor

Koka ihop balsamico och socker. Vänd ner plommonen och pumpakärnorna.

Körvelsallad
Färsk körvel
Stekta brödkrutonger
Citron

Gojibär i äppelgelé
Äpplemust eller juice
Gelesocker
Ljus vinäger
Gojibär

Koka ihop äpplemusten, vinäger och gelesockret och häll upp i en liten platt form. Arrangera gojibären i gelen och låt stelna.

1 kommentar:

Gojibär sa...

Ser inte dumt ut, riktigt snyggt upplägg!

/John