kycklingfilé
färska örter, timjan och mejram
salt
peppar
Banka ut kycklingfiléerna och lägg ut på plastfolie. Salta och peppra rikligt och lägg på örterna. Rulla ihop till en tajt rulle och vrid till ändarna på plastfilmen. Lägg ut ett ark med aluminiumfolie och rulla in den plastade kycklingrullen, vira ihop ändarna till en smällkaramell. Lägg rullen i ett vattenbad och slå på hett vatten, baka av i ugn ca 100 grader i 15-20 min. Ta ut och låt svalna. Vid servering, skär upp och stek kycklingrullarna i smör - salta och peppra.
Belugasallad
belugalinser
cocktailtomater
bacon av fin kvalitet
färsk timjan
salt och peppar
Halvera och baka av tomaterna i ugn, ca 100 grader, i minst en timme. Koka linserna samt strimla och stek baconet. Ta upp baconet och låt rinna av på papper.
Fräs linserna lätt i en skvätt olivolja, vänd ner de ugnsbakade tomaterna, bacon och plockad timjan. Smaka av med salt och peppar.
Jordärtskockskräm
jordärtskockor
grädde
salt
peppar
Skala och koka jordärtskockorna. Mixa de kokta skockorna med grädde till en fin puré. Värm, om det behövs, och smaka av med salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar