tisdag 12 juni 2012

Korv med bröd

Det börjar dyka upp mer och mer kvalitetskorv i affärerna och senaste fyndet är en kokkorv vilket inte tillhör vanligheterna. Mesta och bästa korven just nu verkar vara korv som ska grillas eller stekas.
Dagens wienerkorv kommer från Mälarchark och är en ekologisk korv med skaplig köttmängd och finstämd smak.
korvobrod_deluxe.JPG
Korv med bröd
levainbröd
surkål
wienerkorv av god kvalitet
dijonsenap

Rosta eller grilla brödet. Värm korven. Värm och krydda upp surkålen. Ställ fram senapsburken. Njut.

3 kommentarer:

Frederic Piccoli sa...

Korv är verkligen grejen i år. Hamburgare, visst, men hur svårt är det att göra? Korv är ett hantverk.

Ska hålla utkik efter den där! Bloggade igår upp en sparris korv jag precis stött på.

Anonym sa...

Sparriskorv låter ju hur grymt som helst, länk till det?

BD sa...

vilken surkål använder du?