onsdag 28 mars 2012

Hamburgare på Flippin Burgers

flippinburgers.jpg
Hamburgertemat fortsätter och mars 2012 går troligtvis till historien som en riktig hamburgermånad då vi har ätit oss igenom från Pubologi till numera öppnade Flippin' Burgers.

Flippin Burgers är en av de mest hajapade nyöppningen för tillfället. Och med resultatet att det är en enorm kundanstorming.

Vi landade på restaurangen strax innan 18 och efter cirka 45 minuters väntetid fick vi ett bord. Ett urval av burgare beställdes och det var helt klart en god köttbiff men stjärnan var brödet. Riktigt bra och hade varit ännu bättre om det hade fått sig en liten rostning. Den goda, och vinägerstarka dragondressingen som står på bordet fick agera substitut till majonnäsen som glömdes av på min burgare. Syran bröt igenom fint och lyfte burgaren ett snäpp.

Jag tror att Flippin Burgers kommer att bli jättebra ställe framöver men nu är det lite väl mycket kaos där. Det är så sjukt mycket folk och när man väl får en plats så har man blickarna från 20 pers som vill ha ens bord.

Det får bli ett återbesök om några månader när det förhoppningsvis har lugnat ner sig och man kan sitta i lugn och ro med en burgare och en öl utan att känna stressen från andra gäster att man ska dra. Det kommer förhoppningsvis också leda till att personalen får bättre ordning, kocken hinner rosta bröden och då kan detta kan bli ett riktigt bra hamburgerpang.

Inga kommentarer: