tisdag 5 juli 2011

Porchettamacka hos Cajsa Warg

Vet inte hur jag har lyckats missat porchettamackan hos Cajsa Warg vid S:t Eriksplan. Jag diggar verkligen bra streetfood och det är ju som bekant inget vi är bortskämda med här i Sverige.
Bild lånad från grisbit på isbit
För 50 spänn får man en rejäl macka på surdegsbröd fylld med tunt skuren porchetta, coleslaw på surkål och toppad med rostade pumpakärnor. Skön New York-känsla på mackan och kort och gott så var det var riktigt, riktigt bra! Lunch i Vasaparken? Stanna då på vägen och hämta upp en sån här skönhet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den lät sådär lagom "newyorkigt" god!

David "Lilja" Lundin sa...

Ljuvlig. Vet du hur det gick med Jin & Peeters porchettamacka? Låter som att den skulle kunna bli en värdig utmanare. Har precis flyttat in i deras kvarter så jag får svänga ner och inspektera, kanske nu genast när jag tänker på saken...

Anonym sa...

Har de frallan i butiken på rätt sida stan måntro?

the foodie sthlm sa...

David: Har ett svagt minne av någon macka på menyn men det blir ju alltid den rotisserade kycklingen när man är där. Men jag ser fram emot en rapport!