tisdag 27 juli 2010

Wagyubiff med spetskålssallad

Hittade wagyubiff från Nya Zeeland på Daglivs och det var man ju tvungen att testa. Dock så var det nog ingen hängmörad, duttiduttad etc utan av priset att döma en ganska clean biff rakt upp och ner. Smakade fint!
wagyubiffsallad.jpg
Wagyubiff med spetskålssallad
Wagyubiff
salt och peppar

spetskål
charlottenlök
citron
olivolja

Salta och peppra biffen och stek hastigt i en väldigt het panna. Ta upp och låt vila en stund. Skär ner charlottenlöken i skivor och fräs på i stekpanna, när de så smått börjar ta färg så släng på spetskålen och fräs en liten stund. Pressa slutligen på en rejäl skvätt citron och lite olivolja - salt och peppar.

3 kommentarer:

Söderbergs Take sa...

Hm...det skulle jag vilja testa. VIlken Daglivs var det? Tar de in det regelbundet? Mvh/Oscar

the foodie sa...

Daglivs - t-baneuppgången vid Fridhemsplan. Jag har i dagarna sett att de har haft entrecote från samma kossa så de verkar, just nu iaf, ta in på regelbunden basis.

Söderbergs Take sa...

Ok. Toppen. Tack!