Det är tyvärr ganska sällan det serveras en ostbricka i detta hushåll men ibland så glimrar det till även här. Fyndade skamlöst i ostdisken på Ica Maxi... Men någon gång så ska jag pallra mig iväg till Wijnjas Ost och handla på mig en proffsbricka.
Ostar:
Morbier
Brillant Savarin (vitmögelost)
Fleur De Biére (tror att det var en brie-historia som var doppad i öl)
Brie (standard-variant)
Tillbehör:
Färska fikon slungade i balsamvinäger och socker.
Houng med valnöt
Balsamico (koka ihop balsamvinäger och socker)
1 kommentar:
Även osten på ica har sina poänger, men belöningen är stor om man går till en osthandlare. Hos oss äts det mycket ost då vi har infört fredagsost. Både morbier och brillat-savarin är riktigt bra ostar. Hur var brien doppad i öl?
Skicka en kommentar