Rydberg på fläskfilé med pepparrotscreme
fläskfilé
fast potatis
charlottenlök
creme fraiche
pepparrot
salt & peppar
Blanda creme fraiche och ordentligt med pepparrot, smaka av med salt och peppar och ställ kallt. Skala potatisen, skär i kuber och förväll några minuter i väl saltat vatten. Höll av vattnet och stek gyllenbruna.
Hacka charlottenlöken i grova bitar och fräs till gyllene i rikligt med smör. Rensa fläskfilén och skär i mindre kuber och ta fram en en tredje stekpanna och fräs köttet på hög temperatur. Dra några rejäla varv med pepparkvarnen. Arrangera potatis, lök och kött i tre strängar. Servera med en rejäl klick av pepparrotskrämen.
4 kommentarer:
Gud vad gott med pepparrotskräm :D Ska prova ikväll! Trevlig blogg, sparar den!
Låter kanongott!
Det var gott (som allt jag gör från din blogg Foodie)!
Tackar! Laga på, det gör mig glad!
Skicka en kommentar