Aldea och dess köksmästare George Mendes har under året både fått utmärkelserna bästa nya restaurang och bästa uppkomling av New York Magazine under 2010. Fick också sin första stjärna i Guide Michelin under hösten.
Inför besöket så hade jag läst att det var blandade känslor när det gällde maten men såhär i efterhand så jag är nöjd trots allt. Det enda riktiga bottennappet var efterrätten som var någon form av banankrämsbrulee som hade en väldigt skum konsistens och smak. Och de bästa rätterna var ammisen och anklevern.
Ammis - soppa på kokosmjölk med ett litet trevligt ostron som var uppkryddat med nåt starkt.
Cured Foie Gras - saltad anklever med brioche, fikon och sorbet.
Octopus "A la plancha" - grillad bläckfisk med svart citroncreme och kikärter.
Bacalao Cheeks
Arroz De Pato - confiterad anka med chorizoris.
Sorbet
Banana Custard Brulee
Kaffegodis
1 kommentar:
Det bara haglar toppmiddagar! Kul!
Skicka en kommentar