Crabcakes1 burk salladskrabba
2-3 msk ströbröd
1 msk vatten
1 ägg
1 liten färsk röd chili
dill, efter smak
1 halv citron
peppar
Blanda ströbröd, vatten och saften från citronen, låt svälla. Häll av vattnet från krabban och tryck ur så mycket vätska som det går. Vänd ner krabban i ströbrödsblandningen tillsammans med en finhackad röd chili och dill. Vispa upp ägget och rör ner i smeten. Om smeten är för lös så strössla över mer ströbröd. Klicka upp i en varm stekpanna och stek tills de har fått en fin yta på båda sidor. Servera med en citronklyfta.
3 kommentarer:
Vilken härlig blogg du har! Crabcakes kan verkligen vara gott. Jag har aldrig provat att göra själv, men det kanske är hög tid...
Provade dessa, helt ok. Hade dock inte chili hemma, så de blev lite klena i smaken. :-/
Prova igen och addera även färsk koriander, blir finfint!
Skicka en kommentar