måndag 3 september 2012
Oaxens skafferi
Har besökt Oaxen Skafferi nu ett par gånger våren och sommaren och fyndat i allt från brynt tallsmör till rökta korvar. De har både tillagat och färskt kött i sortimentet som jag ännu inte testat. På senare tid så har jag gjort utflykter för att plocka med mig lunchmat då de har börjat sälja mackor. En rejäl baguette med krispig skorpa som fylls med en massa godsaker. Inte som din vanliga mackfixare på hörnet med tonfiskröra och kalkon, nej här hittar vi oxbringa, sidfläsk och pastrami. Mackorna byts med ojämna mellanrum och senaste menyn hittar man på deras facebooksida.
Confiterad ungtupp med kycklingleverparfait, kompott på torkad frukt och svartpeppar.
Brässerat sidfläsk, kålsallad med smak av kummin och kryddsenap.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar