måndag 13 september 2010

Marion's Gastro Diner

Dagens lunchbesök var så dåligt att det måste dokumenteras för eftervärlden. Marion's Gastro Diner är för dem som har missat det en 50-talskonceptrestaurang med bowlinghall som ligger mitt på kungsgatan. Väldigt usa-stereotypt men ingen skugga över det - alltid kul med nya restauranger. Kvällsmenyn är på pappret en uppgraderad TGI Fridays med bland annat hummerravioli, anklever och annat gott.

Men nu till lunchen, dagens lunch:
Lax med räkor och hummersås - 95 kr

Betala, gå till en lucka med kockar (tänk nu att du befinner dig på Ikea's restaurang i kungs kurva), en riktig tröttmösse-kocka står nu ur bleck och öser upp maten i slowmotion. Till ovanstående delikata anrättning serverades det ris fullt jämförbart med myrägggen som man fick i plugget - supertorrt med andra ord. Till myräggen så serverades ett stycke grillad lax som inte smakade nåt, hummersås direkt ur bongförpackningen och några ynkliga lake-räkor direkt ur burken.

På Ikea hade jag antagligen tagit smällen för där hade det kostat typ 40 spänn men det här var ju katastrof. Om lunchen höll den här låga nivån på relativt lättlagad mat, hur smakar då kvällsmenyn? Varning utfärdas!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kanske bör du smaka kvällsmenyn, jag har själv varit där och det är en höjdare. Kan rekommenderas och vi var ett sällskap på 8 personer som alla i överlag var nöjda ..
/Karin