lördag 9 juni 2012
Fish taco med corn salsa
Fish taco
små tortillabröd
en bit torsk, gärna en ryggbit
mjöl
salt och peppar
Vänd fisken i mjöl. Salta och peppra. Stek fisken i en het panna men så den fortfarande är saftig.
Corn salsa
1 avokado
1 färsk majskolv
2 tomater
1 röd chili
2 charlottenlökar
1 rejält knippe koriander
1-2 lime
Skala av majskolven och torrosta majskornen i en het stekpanna några minuter. Hacka avokado och tomater i 1/2 cm-stora bitar. Finhacka chilin och löken. Blanda samtliga ingredienser och pressa rejält med lime över. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp ett par skedar av salsan på ett tortillabröd, lägg på ett par bitar fisk och pressa lite lime över. Servera gärna med Voltaires Spicy Bananas chips.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar