I veckan blev det middag på den relativt nyöppnade BonBon. En härlig kombination av trevligt sällskap, en bra matupplevelse och rimligt prissatt mat - som mynnade ut i en härligt nördig matkväll. Kudos till personalen som svarade på alla våra frågor och hade bra koll på läget.
Följande rätter åts;
- Grillad kingcrab, aioli, olivfriterad persilja
- Toast “Pelle Janzon”
- Ankleverfylld vaktel, pickles, pinjenöt
- Grillad pilgrimsmussla, barrigoule primörer, citrus
- Ankleverfylld vaktel, pickles, pinjenöt
- Grillad lammrostbiff, ramslök, avocado
- Hängmörad biff “Rossini”
- Ankbröst, lomo, rödvin, selleri
- Syrad lax, avruga, rädisa, citronette
- Kycklingvelouté, irlänsk cheddar, persilja
- Kalvbräss
På minussidan hittar vi den syrade laxen som var toksöt och på plussidan hittar vi kycklingvelouten, toast Pelle Janzon och Rossinin.
1 kommentar:
Matnördiga restaurangkvällar är de bästa.
Men.. sås med ost och persilja? Enbart?
Skicka en kommentar