onsdag 13 augusti 2008

Tankar om La Dame Noire

I helgen gjordes ett besök på La Dame Noir som ligger på Kungsholmen. Efter att ha läst ett gäng recensioner där de mer eller mindre hyllar restaurangen så var det inga tvivel. Hade hyffsat höga förväntningar men som tyvärr inte infriades. Jag tyckte rätterna var underarbetade och bjöd inte på några överaskningar och så var nog kocken kär (väldigt salt mat). Det var kort och gott - sådär. Kvällens uppsida var däremot den mysiga miljön och framförallt vid den trevliga brasserieinspirerade bardisken av zink. Hann svepa några riktigt goda drinkar efter middagen.

Eftersom de har fått så bra recensioner tidigare så måste köket ha haft en mindre bra dag - eller nåt. För att dra några gamla börsklyschor;
Äta - avvakta!
Drinkar - köp!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej, vet du vad?
Jag var på La dame noire i helgen. Jag pratade med servitrisen / hovmästaren eller om det nu var restaurangchefen och det är ny regi på stället sedan några veckor tillbaka. Jag åt gott, och sommeliern rekommenderade ett gott vin till och sedan, jag håller med dig drinkarna var riktigt nice..så jag skulle rekommendera ett nytt besök om du är i krokarna jag vet att jag kommer tillbaka iallafall.

hälsningar från en annan foodie.