Andra ammisen - sandbakad färsk vitlök som serverades med en tryffelmajonäs.
Lokalproducerat smör.
Bröd...
Minutrökt ljummen havskräfta med färskost & confiterad kålpuré under destillerad blåmusselgelé & syrlig kavring.
Minutrökt ljummen havskräfta med färskost.
"Chips" av kålblad.
Isomalt tryffelägg på krispiga fläskpannkakssmulor med kaviar i destillerad blåstångsgelé & kaninpastej.
Konserverad svensk anklever på surdegsbröd med Karl-Johansvampsolja i sockerdroppe, trädgårdssallad med trippelättika samt fänkålskräm serverad med pecannöt & krusbär i cognac.
Sockerdroppen...
Sandel-kolmilad havsvattenrimmad piggvar med spindel-krabba & kantareller i gelé på jasminte samt ö-promenad-sallad & skaldjursglace.
För-varmrätt bestående av någon form av skum, kronärtskockshjärta och små bitar av märg.
Confiterat grishuvud med blodkrämsbröd serverad med glaserade jordärtskockor & äppelmarmelad.
Grishuvud!
Lagerbladssotad getostkaka, Ljusteröchèvre & skum på Karl Johan serverad med krassepuré, lönnsirap, macadamianöt & bränt blåstångskrisp.
För-dessert i form av glass gjord på rapsolja om jag inte missminner mig helt.
Havtornschokladsorbet med isrökt citronverbena & mördegssocker samt jordgubbar i destillerad havtornsjuice. Spana in röktäcket som ligger runt kvistarna.
Konfekt och kaffe från Panama.
1 kommentar:
Konfekten såg ju trevlig ut även om den var lite klent tilltagen.
Skicka en kommentar