För 50 spänn får man en rejäl macka på surdegsbröd fylld med tunt skuren porchetta, coleslaw på surkål och toppad med rostade pumpakärnor. Skön New York-känsla på mackan och kort och gott så var det var riktigt, riktigt bra! Lunch i Vasaparken? Stanna då på vägen och hämta upp en sån här skönhet.
Den lät sådär lagom "newyorkigt" god!
SvaraRaderaLjuvlig. Vet du hur det gick med Jin & Peeters porchettamacka? Låter som att den skulle kunna bli en värdig utmanare. Har precis flyttat in i deras kvarter så jag får svänga ner och inspektera, kanske nu genast när jag tänker på saken...
SvaraRaderaHar de frallan i butiken på rätt sida stan måntro?
SvaraRaderaDavid: Har ett svagt minne av någon macka på menyn men det blir ju alltid den rotisserade kycklingen när man är där. Men jag ser fram emot en rapport!
SvaraRadera