the foodie sthlm
onsdag 16 mars 2016

Norrøna matjessill på kavring med brynt smör

›
Norrøna matjessill är matjesens Rolls Royce. Norsk sill som är lite fastare, krämigare och godare. Vi har gjort en klassisk servering med en...
2 kommentarer:
lördag 5 mars 2016

Ät mer korv.

›
Korv x 2.
söndag 28 februari 2016

Jazz, choklad och rött vin

›
Idag är det söndag. Och idag behövs det massor med bra jazz och Miles Davis är en favorit. En flaska rött och någr...
lördag 20 februari 2016

Vacker lördagsbrunch

›
Brunch. Lata lördagar.
måndag 18 januari 2016

Marinerad stenbitsrom med rökig färskost och kavringskrutonger

›
Stenbitsrom har i Sverige länge fått stå i skymundan för den härliga löjrommen. Men rätt preppad så kan man få stenbitsrom att bli härlig o...
onsdag 6 januari 2016

Äggcrème, grundrecept - smaksätt med dragon, citron eller löjrom

›
Tycker du att det är svårt att slå ihop en bearnaise eller en hollandaise? Då kanske detta enkla och väldigt goda såsrecept kan vara något f...
1 kommentar:
fredag 1 januari 2016

Pizza med kål toppad med rostad spetskål och sojamajonnäs

›
Detta är en riktig foodie-pizza med den ack så trendiga kålen. Här är det lila brysselkålen och spetskålen som får vara med och lira. ...
lördag 6 juli 2013

Oaxen Slip - brunch

›
För er som har hängt med på min resa här på bloggen så vet ni att Oaxen har varit min favoritrestaurang i många år och varje sommar, under s...
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

the foodie sthlm
En numer medelålders man som bloggar med väldigt ojämna mellanrum. Utgår ifrån den kungliga huvudstaden och är nördigt intresserad av att äta, laga, plåta, prata & läsa om mat.

Bloggar även på foodjunkies.se som är en matblogg med fokus på dekadens och onyttigheter.
Visa hela min profil
Använder Blogger.