onsdag 16 mars 2016
Norrøna matjessill på kavring med brynt smör
›
Norrøna matjessill är matjesens Rolls Royce. Norsk sill som är lite fastare, krämigare och godare. Vi har gjort en klassisk servering med en...
2 kommentarer:
lördag 5 mars 2016
Ät mer korv.
›
Korv x 2.
söndag 28 februari 2016
Jazz, choklad och rött vin
›
Idag är det söndag. Och idag behövs det massor med bra jazz och Miles Davis är en favorit. En flaska rött och någr...
lördag 20 februari 2016
Vacker lördagsbrunch
›
Brunch. Lata lördagar.
måndag 18 januari 2016
Marinerad stenbitsrom med rökig färskost och kavringskrutonger
›
Stenbitsrom har i Sverige länge fått stå i skymundan för den härliga löjrommen. Men rätt preppad så kan man få stenbitsrom att bli härlig o...
onsdag 6 januari 2016
Äggcrème, grundrecept - smaksätt med dragon, citron eller löjrom
›
Tycker du att det är svårt att slå ihop en bearnaise eller en hollandaise? Då kanske detta enkla och väldigt goda såsrecept kan vara något f...
1 kommentar:
fredag 1 januari 2016
Pizza med kål toppad med rostad spetskål och sojamajonnäs
›
Detta är en riktig foodie-pizza med den ack så trendiga kålen. Här är det lila brysselkålen och spetskålen som får vara med och lira. ...
lördag 6 juli 2013
Oaxen Slip - brunch
›
För er som har hängt med på min resa här på bloggen så vet ni att Oaxen har varit min favoritrestaurang i många år och varje sommar, under s...
›
Startsida
Visa webbversion