I veckan blev det middag på den relativt nyöppnade BonBon. En härlig kombination av trevligt sällskap, en bra matupplevelse och rimligt prissatt mat - som mynnade ut i en härligt nördig matkväll. Kudos till personalen som svarade på alla våra frågor och hade bra koll på läget.
Följande rätter åts;
- Grillad kingcrab, aioli, olivfriterad persilja
- Toast “Pelle Janzon”
- Ankleverfylld vaktel, pickles, pinjenöt
- Grillad pilgrimsmussla, barrigoule primörer, citrus
- Ankleverfylld vaktel, pickles, pinjenöt
- Grillad lammrostbiff, ramslök, avocado
- Hängmörad biff “Rossini”
- Ankbröst, lomo, rödvin, selleri
- Syrad lax, avruga, rädisa, citronette
- Kycklingvelouté, irlänsk cheddar, persilja
- Kalvbräss
På minussidan hittar vi den syrade laxen som var toksöt och på plussidan hittar vi kycklingvelouten, toast Pelle Janzon och Rossinin.
Matnördiga restaurangkvällar är de bästa.
SvaraRaderaMen.. sås med ost och persilja? Enbart?