tag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post6569999668860056030..comments2023-09-16T10:23:27.379+02:00Comments on the foodie sthlm: Chevré / rödbeta / brödthe foodie sthlmhttp://www.blogger.com/profile/08255179914127637038noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post-75222423392876039092009-09-05T12:26:49.376+02:002009-09-05T12:26:49.376+02:00Japp, det är Chevré Chaud hon gör och det är den k...Japp, det är Chevré Chaud hon gör och det är den klassiska tillagningen. <br /><br />Detta är en lite upppiffad variant där sötman istället kommer från de glaserade rödbetor.the foodie sthlmhttps://www.blogger.com/profile/08255179914127637038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post-61411632163893341652009-09-05T08:06:15.409+02:002009-09-05T08:06:15.409+02:00Å vad gott! Min killes mamma brukar göra något lik...Å vad gott! Min killes mamma brukar göra något liknande men då är det bara bröd, chevre och timjan och så ringlar man honung över. Det är också gott!<br />Hälsar fröken DillFröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.com