tag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post4615318863914576579..comments2023-09-16T10:23:27.379+02:00Comments on the foodie sthlm: Rå lax / soyaemulsion & pankolaxkub / wasabicremethe foodie sthlmhttp://www.blogger.com/profile/08255179914127637038noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post-35748139479649827602009-07-16T16:20:11.755+02:002009-07-16T16:20:11.755+02:00Jag har köpt Salmalax som är någon ny typ av lax d...Jag har köpt Salmalax som är någon ny typ av lax där den fileas/packas inom 4h efter "slakt". <br /><br />Den snabba hanteringen ska tydligen göra att det inte bildas så mycket bakterier och således behöver man inte frysa den. <br /><br />Jag köpte den på Daglivs vid fridhemsplan.the foodie sthlmhttps://www.blogger.com/profile/08255179914127637038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post-4098192725238427362009-07-16T15:36:03.671+02:002009-07-16T15:36:03.671+02:00Vad är ditt tips om man ska köpa lax till sashimi....Vad är ditt tips om man ska köpa lax till sashimi. Var gör man det?Mats Tellvinghttp://matstellving.tumblr.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post-35678572995995105842009-07-16T12:12:39.396+02:002009-07-16T12:12:39.396+02:00Nytt fotomanér, snyggt! ...Och gott så klart. Frys...Nytt fotomanér, snyggt! ...Och gott så klart. Fryser du laxen innan du gör sashimi på den ?Mathias Nordgrenhttp://www.mathiasnordgren.senoreply@blogger.com