tag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post6061892250031920189..comments2023-09-16T10:23:27.379+02:00Comments on the foodie sthlm: Lättrimmad lax med soyaemulsionthe foodie sthlmhttp://www.blogger.com/profile/08255179914127637038noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post-47034201007504129132010-01-10T17:03:05.240+01:002010-01-10T17:03:05.240+01:00Hahaha, det var den mest grovskurna tartaren jag n...Hahaha, det var den mest grovskurna tartaren jag någonsin sett! :-)Red Screamhttps://www.blogger.com/profile/04263538935813406316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post-11171357611728539382009-12-28T04:21:06.063+01:002009-12-28T04:21:06.063+01:00Ne Jens, nu får du skärpa ihop dig!Ne Jens, nu får du skärpa ihop dig!Mathias Nordgrenhttp://www.kingmagazine.se/matbloggennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post-82872896996472903672009-12-14T23:18:53.351+01:002009-12-14T23:18:53.351+01:00Japp, jag skyller allt på min bamix som jag köpte ...Japp, jag skyller allt på min bamix som jag köpte nu under hösten. Det blev plötsligt så snabbt och enkelt...the foodie sthlmhttps://www.blogger.com/profile/08255179914127637038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post-34039190771226821012009-12-14T10:46:40.986+01:002009-12-14T10:46:40.986+01:00Du verkar ha fått emulsion i hela huvet grabben......Du verkar ha fått emulsion i hela huvet grabben...Kesohttps://www.blogger.com/profile/05406378980215807485noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-446114774163166135.post-8798391902864184232009-12-05T18:53:43.964+01:002009-12-05T18:53:43.964+01:00Varför ta bort den "rökta grisen"? Tillf...Varför ta bort den "rökta grisen"? Tillför bara en ny dimension! Ser gott ut.zwampenhttp://zwampen.wordpress.comnoreply@blogger.com